1. Nieuws

15 januari 2024

Super trots en blij zijn we dat Yet het stokje overneemt als hoofdsponsor van de ZuidasRun, een van de grootste B2B hardloopevenementen in Nederland. Deze opwindende samenwerking strekt zich uit over minimaal 3 jaar, waarbij we ons als merk nauw verbinden met de energieke en ondernemende sfeer van de ZuidasRun.

De Yet ZuidasRun

De Yet ZuidasRun biedt een unieke hardloopervaring op en rond de iconische Zuidas. Hardlopers hebben de keuze uit een 5 of 10 kilometer parcours, terwijl bedrijven strijden in de Business Run met meer dan 300 verschillende bedrijven die jaarlijks deelnemen. Naast de sportieve uitdaging staat ook ontspanning centraal met een festivalterrein en een traditionele afterparty om samen te proosten op de behaalde prestaties.

Waarom we dit doen?

Voor Yet gaat het verder dan alleen het sponsoren van de ZuidasRun; het is een oprechte verbintenis met de kernwaarden van dit bruisende hardloopevenement. De ZuidasRun verbindt niet alleen hardlopers, maar ook bedrijven, supporters, vitaliteit en ontspanning. Het is een samensmelting van inspanning en plezier, en Yet gelooft in de kracht van die verbinding.

Voor ons is deze samenwerking een kans om niet alleen fysieke uitdagingen aan te gaan, maar ook mentale obstakels te overwinnen. Wij staan als het ware langs de route, met het mentale waterflesje zodat je weer goed verder kunt. Het gaat bij Yet niet alleen om hard werken, maar ook om de balans. Bewegen en verbinding zijn essentieel, niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je geest, humeur en veerkracht.

De ZuidasRun, met zijn mix van bedrijfsbetrokkenheid, sportieve uitdaging en ontspanning, weerspiegelt perfect waar Yet voor staat. Door samen te werken met de ZuidasRun, willen we niet alleen de naamsbekendheid vergroten, maar ook een positieve impact hebben op de mentale gezondheid en het welzijn van de deelnemers en het bedrijfsleven als geheel. Als onderdeel van Zorg van de Zaak streven we naar een gezond Nederland waarin mensen niet alleen gelukkig zijn, maar ook opbloeien in hun werk en daarbuiten.

De Toekomst van Yet ZuidasRun

We kijken uit naar de komende jaren waarin we de Yet ZuidasRun samen naar nieuwe hoogten tillen. Samen bouwen we aan een gezonde balans tussen werk, vitaliteit en plezier.

#YetZuidasRun #Hoofdsponsor #SamenSterk 🏃‍♀ī¸đŸ’™đŸƒâ€â™‚ī¸